50/50

En första preliminär koll av ungarnas kön visar på 50/50 hanar/honor. Vi har också tagit fram namn åt dem baserat på Länder + datum för nationaldag i juni. :-O Sen har vi även ett smeknamn på var och en baserat på landsnamnet... Högst preliminära smeknamn till dess könen är bestämda.

Ungarna går upp i vikt riktigt bra. De verkar dessutom få allt bättre ljudresurser för varje timme. Hera har visat första tecknen på lättnad över att få komma ut små stunder. :-) Det blir samtidigt med vår dagliga koll av ungarna. Hon kan dessutom få en lite längre stund att äta upp sig under.

I morgon blir det nya bilder. Pälsarna växer så sakteliga ut och teckningarna får tydligare detaljer. Inte två stycken upprepar samma mönster. Dessutom verkar inte teckningen vara könsrelaterad på så sätt att far nedärvt vissa särdrag till söner, eller mor till döttrar. Det är full slumpgenerator som gäller. :-)

Kommentarer
Postat av: Cindy

Nu måste du avslöja namnen *nyfiken*

Postat av: Metaphant

Vi har satt namn på alla nu. Men som det ser ut nu är bara 4 honor och 8 hanar så vi får tänka om lite. Två av ungarna verkar bli mink. :-O Det är ju faktiskt intressant då Aros teoretiskt sett skulle kunna bära på det. Senaste minken i hans släkt är 5-6 generationer tillbaka. Skall dubbelkolla mer exakt till nästa inlägg.

2007-06-14 @ 22:21:05
URL: http://mossblomma.blogg.se
Postat av: Magdalena

ååå grattis till bebbarna.. vilka underbara sötnosar :)

2007-06-25 @ 07:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback