Uppdatering om Zameo, Dessi och Italy

Jaha! De växer. Zameo är en 4hg klump och tjejerna går strax över 3hg-gränsen. Zameos mörka päls skiftar i lite olika nyanser efterhand som den växer ut. Nu kommer vuxenpälsen fram. Fortfarande lika mörk. Lillkillen har blivit stor men reagerar med högljudda pip så fort någon av de större petar på honom. Han är ständigt igång med något.

Tyvärr fick vi ge honom antibiotika nyligen (Vibramycin och Baytril). Fnysningar och möjligen rossel. Hittills den enda av sina 17 syskon som haft sådana här problem. Vi hoppas på en tillfällighet. Han svarade på medicinen inom 24 timmar och har inte låtit sen dess. Han har några dagar kvar på medicin (sammanlagt 10 dygn).

Systrarna Dessi och Italy är kärnfriska. Utvecklas Dessi vidare i den bana hon är i nu så är hon klar för parning i början av oktober och en kull till 1:a advent. Till dess har hon varit under "domarbesiktning" vid  minst ett par tillfällen för säkerhets skull. Dessi är snygg. Smal, muskulös, med runt huvud, stora runda ögon. Hon skuttar ofta omkring som om hon leker tafatt med sig själv, Så gör aldrig Italy. Just nu löper hon och är tokig i allt som luktar hane. :-)

Italy tillhör Porlamarkens. Om där blir något efter henne avgör Desirée. Men som hon fungerar nu skulle det vara konstigt om där inte blev åtminstone ett försök. Hennes personlighet är mer rofyllt än Dessis vilket är det stora pluset och hennes teckning är klart godkänd. Silver fawn är snyggt.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Bild, bild, bild :P

2006-07-16 @ 22:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback