Det "gamla" gänget

Så har vi "gamlingarna". Ami (1 ½ år) känner de flesta redan till. Här kommer en bild på honom som vanligt toppad med tjejdofter runtomkring. :-)

Ami - Här luktar tjej

Och så har vi Zameo (ca ½ år), en intelligent ung man, son till Ami ur Porlamarkens New-York kull. Han är en riktig gosråtta som dock har svårt att passa in med de övriga. Tyvärr har han dessutom haft en släng av rossel. Nu är han helt symptomfri sen ett par veckor. Hoppas att han inte får tillbaka det. Här kommer han (även han nyfiken på tjejdofterna :-) )

Zameo

Dessi är syster till Zameo och ett ystert paket energi. Hur go som helst utanför sin bur. Tyvärr markerar hon buren genom att nafsa genom gallret och hon visar lite för mycket dominans i sitt sätt. Än har det inte skadat någon. Men hon blir aldrig någon mamma. Hennes syster Italy däremot är utvald till given mor för en kull. Att två systrar kan vara så annorlunda. Italy är lugnet självt och utan dominanta intressen. Men hon har visat styrka genom att stå ut med Dessi. Italy har bott hos oss som sällskap till Dessi, men är nu hemma på Porlamarkens igen. Dessi skall nu vänja sig vid den lilla honan Irma. De närmaste dagarna blir spännande. Här en bild på vår skönhet Dessi:

Dessi I

Ru (en månad yngre än Zameo) är Amis son ihop med princessråttan Chamomille. Om mamma var princessa så är han prins. Stilig och med huvudet högt, alltid lugn och sansad. Han är måttligt intresserad av agility. Helst vill han kela och filosofera. :-)

Ru

Så där ja! Äntligen uppdaterad blogg! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback